Eveniment Gratuit – Testare de Uleiuri Esentiale cu Grad Terapeutic, CLUJ-NAPOCA, 11 Septembrie 2018

Posted by on Sep 6, 2018

Eveniment Gratuit – Testare de Uleiuri Esentiale cu Grad Terapeutic, CLUJ-NAPOCA, 11 Septembrie 2018

 

Locatia: BBS Life, Calea Moţilor nr. 102 (mai jos ai harta)

Data si Ora: Marti, 11 Septembrie 2018, 19:00

Conferentiari: Simona Darabant & Dan Oros

EVENIMENT GRATUIT ! 

Puteti parca la “Platinia Shopping Center” (la 100 m): primele 2 ore gratuit, iar apoi 10 Ron / ora

 

In cadrul intalnirii se vor petrece urmatoarele:

  • vei primi informatii despre uleiurile esentiale,
  • vei afla cum poti inlocui medicamentele sintetice cu uleiuri esentiale,
  • vei primi SOLUTII PENTRU SEZON utilizand uleiurile esentiale doTERRA,
  • VEI PUTEA TESTA (mirosi, plasa pe piele, gusta) uleiurile esentiale cu grad terapeutic doTERRA
  • vei afla cum poti face din promovarea uleiurilor esentiale doTERRA o afacere part-time care sa-ti aduca venituri suplimentare consistente.
  • vei afla despre Promotiile lunii SEPTEMBRIE 2018 de la doTERRA

 

HARTA catre locatia de desfasurare a evenimentului + Formular de Inregistrare - da click pe sageata !

Se intra intr-o mica curte interioara si la ultima intrare pe dreapta e BBS Life. Sala de conferinte este la etajul 1.

 

BBS Life map

 

Te poti inregistra la eveniment completand formularul de mai jos.

Inregistrare la evenimentul Testare de Uleiuri Esentiale, Cluj-Napoca, 11 Septembrie 2018

 

Verificare

 

Atunci când vine vorba despre remedii naturale, unele dintre cele mai eficiente și mai valoroase sunt, cu certitudine, uleiurile esențiale, care în ultimii ani sunt tot mai studiate, apreciate, iubite. În timp ce medicina alopată are rolul ei foarte bine stabilit, terapiile alternative sunt instrumente la îndemână, care ne echilibrează și au grijă de starea noastră generală, astfel încât să fim cât mai rar nevoiți să apelăm la substanțele de sinteză.

Modalitatile de utilizare a uleiurilor esentiale sunt multiple, in functie si de uleiul utilizat. Sunt trei moduri uzuale de utilizare a uleiurilor esentiale:

♦ aromaterapie (utilizand un difuzor de uleiuri)
♦ topic (aplicat pe piele diluat sau nediluat)
♦ intern (intr-o capsula speciala sau diluat apa sau miere)

Orice ulei esential se poate utiliza pentru aromaterapie sau plasat pe piele (diluat sau nediluat).

Exista insa si uleiuri esentiale (extrem de pure) care se pot utiliza intern, insa inainte de a utiliza in acest mod un ulei esential, este important sa te documentezi daca acel ulei se preteaza la acest mod de utilizare si care este protocolul de administrare. In cazul administrarii interne este recomandat sa te consulti cu o persoana competenta in utilizarea uleiurilor esentiale.

Oricum, nu iti recomandam sa utilizezi intern decat uleiuri de foarte buna calitate (cum sunt cele pe care le vom prezenta in cadrul evenimentului), iar uleiurile de calitate nu le veti gasi in magazine obisnuite (gen plafar) si nu la preturi mici.

Uleiurile esentiale pe care le veti putea testa sunt uleiuri cu grad terapeutic, uleiuri cu un nivel de puritate extrem si tocmai de aceea cele mai multe dintre ele pot fi utilizate si intern.

 

Starea de sanatate este influentata de starile noastre emotionale. Emotiile negative favorizeaza aparitia bolilor, insa emotiile pozitive vindeca sau mentin stare de sanatate fizica si psihica.

Mirosurile trezesc, la nivel subconstient, diferite stari de constiinta (emotii). Prin intermediul uleiurilor esentiale putem trezi in subconstientul fiintei noastre stari de constiinta benefice (emotii benefice) care sa sustina atat procesul de transformare spirituala cat si o stare de sanatate excelenta (sau insanatosirea).

Cele mai adanci impregnari subconstiente sunt asociate cu mirosurile, iar simtul mirosului este corelat cu Chakra Radacina – Muladhara Chakra. Actionand prin intermediul mirosului accesam cele mai profunde cauze care ne creeaza starile de constiinta (emotiile).

Simplul fapt ca, in camera in care suntem la un moment dat, utilizam un ulei esential (sau un amestec de uleiuri), al carui miros este raspandit (in intreaga camera) cu ajutorul unui difuzor cu ultrasunete (nu se recomanda lampile de aromaterapie clasice, pentru ca prin incalzire se pierd multe dintre calitatile uleiurilor esentiale), va declansa aparitia la nivel subconstient a unor stari de constiinta benefice (emotii benefice) care sunt asociate cu mirosul specific acelui ulei esential. De asemenea, particule mici de ulei esential vor fi asimilate in organism, prin respiratie, iar intreaga ambianta din camera va fi purificata (microbii si bacteriile vor fi distruse de uleiul difuzat).

 

Detalii despre BENEFICIILE ULEIURILOR ESENTIALE gasesti AICI.

 

 

Daca doresti sa participi la eveniment te rugam sa te inregistrezi completand formularul de mai jos.

Sunt disponibile un numar limitat de locuri !

 

Te asteptam cu drag !

Echipa Spanda Yoga

Inregistrare la evenimentul Testare de Uleiuri Esentiale, Cluj-Napoca, 11 Septembrie 2018

 

Verificare