Curs de Yoga pentru Începători

Posted by:

Cursul a început în Septembrie 2022. Te poți înscrie până pe 30 Noiembrie 2022. Vei învăța și practica pe baza unor înregistrări video ale unor cursuri live. Ai acces non-stop la înregistrări și poți practica atunci când îți permite programul. Beneficiezi de consultanță din partea unor instructori cu peste 28 de ani de experiență. Lunar ai acces la un seminar online live gratuit, în care ți se răspunde la întrebările pe care le ai.

Citește mai departe →
0

Spanda Project

Posted by:

Spanda Project este un proiect spiritual și de dezvoltare personală, ce abordează ființa și sănătatea într-un mod holistic. Sănătatea și Vindecarea holistică se adresează tuturor dimensiunilor ființei umane: fizic, psihic, emoțional, mental, spiritual.

Citește mai departe →
0

Beneficii Uleiurilor Esențiale doTERRA

Posted by:

Atunci când vine vorba despre remedii naturale, unele dintre cele mai eficiente și mai valoroase sunt, cu certitudine, uleiurile esențiale, care în ultimii ani sunt tot mai studiate, apreciate, iubite. Utilizate într-un difuzor (aromaterapie), intern sau topic (pe piele), ele pot menține sau restabili starea de sănătate. Reprezintă o altenativă la medicamentele de sinteză.

Citește mai departe →
0

Ce este Yoga?

Posted by:

Yoga este ceea ce în mod tradiţional numim “învăţătura eliberării”. Cu toţii căutăm, mai mult sau mai puţin conştient să ne eliberăm de noţiunea limitată a ceea ce suntem sau, mai bine zis, a ceea ce credem în mod obişnuit că suntem. În general, ne identificăm cu corpul nostru fizic, cu mintea noastră, cu posesiunile sau cu relaţiile noastre, reunind toate acestea în ceea ce denumim în mod normal “viaţa mea”.

Citește mai departe →
0