Acest eveniment este o retragere spirituală de trei zile, în liniștea muntelui și a pădurii, un prilej de relaxare, regenerare și regăsire de sine. Se realizează, în cea mai mare parte a timpului, diferite tehnici de sublimare, care trezesc și ascensionează energia Kundalini, demers esențial în procesul de Trezire a Sufletului și atingerea stării de îndumnezeire.

Kundalini este ”Sfântul Duh”, ”Spanda” – suprema vibrație creatoare, ”Piatra Filosofală” – care poate transforma orice în aur (conștiință).

Nici o stare înaltă de conștiință nu poate fi fixată fără trezirea energiei Kundalini !

Se învață tehnici yoghine (dar și din alte tradiții spirituale – taoism, zen etc.) – meditația (cu muzică, în tăcere, contemplativă, laya yoga etc.), asana (posturi corporale), tehnici de respirație, tehnici de concentrare (pe yantra), tehnici de relaxare, tehnici de vizualizare, meditație ghidată,  tehnici de introspecție etc.

În cadrul acestei retrageri spirituale, vei primi O INIȚIERE SPECIALĂ în cea mai eficientă tehnică de purificare și disciplinare a minții (și cea mai studiată din punct de vedere științific) – LAYA YOGA.

Pentru mine, Laya Yoga reprezintă tehnica favorită, principala practică spirituală pe care am realizat-o de-a lungul timpului. De peste 20 de ani, zi de zi, fără nicio excepție, am realizat, pentru minim o oră pe zi, această tehnică. Efectele pe care le generează sunt cu totul excepționale.

Tehnica de LAYA YOGA este una din cele mai naturale şi mai simple metode de a focaliza, armoniza şi dinamiza mentalul individual. Abordarea acestei tehnici nu necesită nici un fel de pregătire anterioară, poate fi practicată de orice persoană şi utilizată separat de celelalte forme de YOGA. Ea nu depinde de puterea de concentrare, nivelul intelectual sau starea emoţională a practicantului.

Acest procedeu permite practicantului perseverent, fuziunea intimă (LAYA) şi perfectă identificare cu energiile subtile macrocosmice. Aceste energii, odată captate în aură, vor avea o influenţă benefică asupra corpului fizic, psihicului şi mentalului celui care practică tehnica de LAYA YOGA, amplificându-i totodată posibilităţile individuale şi pemiţându-i (în fazele avansate) chiar atingerea unor puteri paranormale: telepatie, clarviziune, voinţă atotputernică, etc.

Pentru a fi posibila fuziunea cu aceste energii subtile macrocosmice, din afara noastră, trebuie emisă mental o MANTRA (expresie onomatopeică a unor energii cosmice).

În cadrul acestui eveniment vei primi inițierea (printr-o inducție specială) într-o MANTRĂ DE TREZIRE ȘI ASCENSIUNE A ENERGIEI KUNDALINIEste o mantră specială conexă cu energia electrică a ființei. Este vorba despre o mantră care trezește în noi o stare solară, eroică. Este mantra cu care am lucrat intens în urmă cu 18 ani (23 Mai 1997) când mi-am trezit energia Kundalini.

MEDITAȚIA TRANSCEDENTALĂ, tehnica spirituală cea mai studiată, din punct de vedere științific (sunt zeci de mii de studii științifice, realizate de cele mai importante universități din lume și care pun în evidență eficiența tehnicii), reprezintă o fază incipientă a tehnicii de LAYA YOGA. Este evident că, dacă Meditația transcedentală se dovedește a avea o eficiență extraordinară (induce instantaneu unde cerebrale Alfa și Theta), Laya Yoga, o tehnică mult mai profundă, are o eficiență și mai mare.

TEHNICA DE LAYA YOGA INDUCE STĂRI DE CONȘTIINȚĂ CONEXE CU UNDELE CEREBRALE ALFA ȘI THETA, IAR ÎN FAZELE PROFUNDE, CHIAR ȘI UNDE CEREBRALE DELTA (CONEXE CU STAREA PROFUNDĂ DE REVELARE A SINELUI SUPREM ATMAN).

Efectele predominante ce se resimt în urma praticii tehnicilor YOGA – asana (tehnicile corporale), tehnici de repirație, relaxarea yoghină completă, meditația, concentrarea pe yantra etc. ce vor fi realizate în cadrul Bootcamp 4, sunt:

– echilibru
– încredere în sine
– energie crescută
– rezistenţă la oboseală şi stress
– o senzaţie relaxantă de bunăstare calmă
– regenerare rapidă
– o mai bună odihnă graţie deconectării complete
– creativitate şi concentrare
– acumulare de energie
– rearmonizare fizică şi psihică

 

PRINCIPALELE LUCRURI CARE VOR FI PREZENTATE ȘI PRACTICATE ÎN CADRUL EVENIMENTULUI

♦  LAYA YOGA – inițiere specială într-o mantra de trezire și ascensiune a energiei KUNDALINI

♦  Meditație cu muzică

♦  Meditația în tăcere

♦  Concentrarea pe yantra (yantra de trezire și ascensiune a energiei Kundalini) – tehnică de focalizare a minții

♦  Tehnici de trezire a energiei Kundalini (conexe cu trezirea sufletului)

♦  Tehnici de vizualizare creatoare

♦  Meditații ghidate

♦  Tehnici de respirație – pranayama

♦  Tehnici de relaxare

♦  Prezentare și practica unor posturi corporale yoghine – asana

♦  Samyama – identificarea perfectă (cu o altă persoană)

♦  Tehnici de dinamizare a lui Ajna Chakra (cel de-al treilea ochi)

♦  Centrarea în Inima spirituală – menținerea stării de conștiență, de prezență

♦  Vizionarea unor filme, divin inspirate

♦  și multe altele

 

CE PRIMEȘTI ÎN CADRUL RETRAGERII SPIRITUALE

♦  3 zile de practica a diferitelor tehnici spirituale

♦  Primești un SUPORT DE CURS TIPĂRIT cu prezentarea detaliata a tuturor tehnicilor si informatiilor prezentate,

♦  Suport de curs (pdf) cu slide-urile utilizate

♦  Primești toate materialele utilizate în cadrul bootcamp-ului (filme, muzică, slide-uri etc.)

♦  Acces gratuit la resursele spandaproject.ro și la unele evenimente live sau online

♦  Timp de 7 săptămâni, după Bootcamp, vei primi exerciții săptămânale și astfel vei putea fixa informația primită și vei putea să experimentezi/realizezi tehnicile învățate în cadrul bootcamp-ului și să te convingi că ele chiar funcționează cu eficiență… dacă le utilizezi.

♦  și multe altele

 

Te așteptăm cu drag !

Dan și Simona