Lifelong Vitality Pack este cel mai vandut kit de produse la doTERRA, pentru că el oferă organismului nostru tot ceea ce are nevoie, ZILNIC, pentru o sănătate optimă. Este compus din 3 produse, care ne oferă toată gama de vitamine, minerale, oligoelemente, fitonutrienti, acizi grasi polinesturați (Omega 3) etc.

In zilele noastre, pentru a-si aigura necesarul de nutrienti pentru viata sanatoasa, toti adultii ar trebui sa consume zilnic suplimente nutritive.

Am nevoie de multivitamine?
Răspunsul scurt este un da răsunător. Oricine din comunitatea științifică care studiază în mod serios nutriția este de acord că, practic, toată hrana nu reușește să îndeplinească chiar și cerințele minime pentru multe substanțe nutritive (cunoscute sub numele de doza zilnică recomandată – DZR). Încercarea de a obține DZR din toate cele 26 de vitamine esențiale, minerale și oligoelemente – micronutrienți – numai din alimente este aproape imposibilă, chiar dacă consumați o dietă sănătoasă și echilibrată. Fructele și legumele ar trebui sa fie bogate în acești micronutrienți si fitonutrienți importanți (carotenoide, polifenoli, uleiuri esențiale etc.), însă în ultimii 20-30 de ani, deoarece ele au fost crescute intensiv, au ajun să aibă volum, să aibă formă, dar nu prea mai au conținut. Problema este că aproape nimeni nu mănâncă destule fructe și legume. Ar trebui să consumăm zilnic multe kilograme de legume si fructe, pentru a ne putea asigura tot necesarul de nutrienți necesari unei sănătăți optime, doar din alimentația obisnuită. Așa că utilizarea suplimenților nutritivi nu mai este de mult un moft ci o necesitate. O analiză recentă a datelor OMS / FAO (Murphy și colab., Br J Nutr 112 (6): 1004, 2014) arată că insuficiența consumului de legume și fructe este o problemă la nivel mondial: trei din patru persoane de pe această planetă nu îndeplinesc minimul recomandat de cinci porții zilnice de fructe și legume! În schimb, dietele moderne sunt bogate în alimente rafinate și băuturi lipsite de micronutrienți și pline de calorii goale.

Evoluția multivitaminelor
Primele multivitamine au ajuns pe rafturile de vânzare cu amănuntul în anii ’50 și ’60 și rămân o bază în piețele actuale de retail și de masă. Aceste produse ieftine dau DZR din cele mai multe vitamine, însă este vorba de substanțe de sinteză.

Apoi, cercetările din anii ’80 și ’90 au sugerat că cantitățile de vitamine antioxidante de mai sus, unele vitamine B și oligoelemente au beneficii suplimentare pentru sănătate, iar aceste studii au deschis calea către generația actuală de suplimente cu micronutrienți populară în vânzările de specialitate sau directe. Aceste produse complete includ adesea mega-doze (10x sau mai mult DZR) de vitamine, minerale de mai bună calitate, acizi grași omega-3 și fitonutrienți, iar unele vă fac să luați 16 sau mai multe capsule sau comprimate pe zi. De fapt, concurența este feroce și multe companii joacă un joc de cai putere în care mai mult trebuie să fie mai bine.

În SUA, nouă din zece adulți nu îndeplinesc DZR pentru vitaminele D și E și peste jumătate dintre noi nu îndeplinesc DZR pentru vitamina A, calciu și magneziu (Fulgoni și colab., J Nutr 141 ( 10): 1847-54, 2011). Chiar dacă sunteți vegani sau vegetarieni, este puțin probabil să obțineți suficientă vitamină D, B12, calciu, fier și zinc. Pe termen lung, aceste deficiențe nutritive cauzează lipsa de energie, imunitatea scăzută, oasele slabe, declinul cognitiv și o serie de alte probleme de sănătate.

Experții sunt de acord că ar trebui să încercați să consumați o dietă sănătoasă bogată în fructe și legume și să luați un supliment multivitaminic / mineral. Acum, adevărata întrebare este ce supliment trebuie să iei și cum trebuie formulată? Valorile DZR sunt chiar suficiente?

Revoluția multivitaminică
Vestea bună pentru dvs. este că doTERRA nu a crezut niciodată în jocul „mai mult este mai bine”. De fapt, suntem acum în poziția unică de a îmbrățișa toate recentele cercetări micronutriționale – pozitive și negative – și de a crea un concept complet revoluționar de formulare a multivitaminelor. Cum?

Să facem un pas înapoi. Vreau să spun un pas gigantic înapoi când oamenii pentru cea mai mare parte a istoriei noastre, au mâncat alimentația vânător-culegător. Numai recent, dietele și stilul nostru de viață s-au schimbat dramatic prin introducerea agriculturii. Și în ultimii 100 de ani, s-au produs schimbări și mai drastice datorită industrializării aprovizionării cu alimente.

Fiind unul dintre produsele cele mai populare ale doTERRA, doTERRA Lifelong Vitality Pack este plin de substanțe nutritive esențiale, susținători ai metabolismului și antioxidanți puternici meniți să contribuie la promovarea energiei, sănătății și vitalității pe tot parcursul vieții.

Descriere:
Programul doTERRA Lifelong Vitality face ca primul pas pe calea către o viață plină de vitalitate și bunăstare, să fie convenabil și accesibil. Sănătatea și vitalitatea noastră de-a lungul vieții depind de mulți factori, incluzând dieta, activitatea fizica, managementul greutății, odihna, managementul stresului, expunerea la toxine și predispoziția genetică moștenită pentru boala sau wellness. În timp ce unele dintre aceste variabile sunt dincolo de controlul nostru complet, cercetările științifice descoperite dezvăluie multe modalități prin care putem influența – și chiar controla – factorii semnificativi ai îmbătrânirii. O viață îndelungată plină de vitalitate și îmbătrânire sănătoasă începe cu furnizarea celulelor cu substanțe nutritive esențiale și factori metabolici pentru a le ajuta să se descurce în mod optim.

Pe langa oxigen, apa si lumina, pentru viata si vitalitate, corpul nostru are nevoie de urmatoarele substante nutritive:

♦ 2 acizi grasi nesaturati
♦ 8 aminoacizi esentiali
♦ 13 vitamine
♦ 21 de substante mineral

O sursa de energie
dōTERRA va propune aici un produs care cuprinde toate aceste elemente si chiar mai mult!

Pachetul are in componenta trei feluri de suplimente nutritive, fiecare au rolul lor:

dōTERRA Alpha CRS+®
♦ Durata de viata si proliferarea sanatoasa a celulelor.
♦ O sursa importanta de energie celulara (contine coenzima Q10, cvercetina, acid alfa lipoic, acetil-l carnitina).
♦ Efect antiinflamator ca raspuns la stresul oxidativ (contine acid bosvelic si doze mari de polifenoli ca baicalin, rezveratrol, acid elagic, proantocianidini,curcumin, silimarina).
♦ Sprijina functiile imunitare ale celulei.
♦ Sprijina claritatea mintii si functiile creierului (contine Gingko biloba).
♦ Capsule din ingrediente naturale.
♦ Nu contine lapte, grau sau produse animale.
♦ Are componenti care calmeaza reactia stomacului la extractele botanice.

dōTERRA xEO Mega®
♦ O sursa de acizi grasi omega si amestec de uleiuri esentiale pentru a asigura urmatoarele beneficii:
♦ Incheieturi sanatoase
♦ Sanatatea cardiovasculara reducand stresul oxidativ si mediind raspunsul sanatos al celulelor la markerii de inflamatie
♦ Sanatatea creierului
♦ Sanatatea pielii
♦ Functii imunitare sanatoase
♦ Antiinflamator
♦ Contine carotinoizi din microalge
♦ Contine peste 1000 miligrame de lipizi sanatosi din care 340 mg EPA si 240 mg DHA si un amestec de acizi grasi provenind din plante
♦ Contine 800 IU de vitamina D
♦ 60 IU vitamina A
♦ Nu contine lapte sau grau.

dōTERRA vEO Mega® – aceleași beneficii ca la xEO Mega, dar fără surse de omega 3 de proveniență animală pentru vegetarieni.

dōTERRA Microplex VMz®
♦ Un complex de vitamine si minerale ce acopera deficientele din alimentatia moderna.
♦ Contine un amestec echilibrat de vitamine antioxidante A, C si E si un complex de energie de vitamina B toate intr-un matrix de glicoproteine patentat.
♦ Contine calciu, magneziu, zinc si microelemente organice pentru sanatatea oaselor si a metabolismului.
♦ Contine un mix de superalimente ca broccoli, alge spirulina, paie de ovaz, drojdie de bere, alge marine.
♦ Contine enzimi digestivi.
♦ Contine tocotienol.
♦ Capsule din ingrediente naturale.
♦ Are componenti care calmeaza reactia stomacului la extractele botanice.
♦ Cele trei constituie un tot unitar, pentru ca au fost create in asa fel, incat efectele lor sa se completeze reciproc, de aceea ideal este sa luati toate cele trei capsule concomitent.

Cum se administreaza?
Pentru adulti sanatosi ajung cate 2 capsule pe zi din fiecare.
Pentru accelerarea vitalitatii si a starii de sanatate se pot administra maxim 4 capsule pe zi din fiecare.

Atentie! Se ia in timpul sau dupa mese, adica cu mancare!

Ne poti contacta si telefonic: 

0740 175 185 – Simona

Contacteaza-ne daca esti interesat[a] de Uleiurile Esentiale și/sau de Oportunitatea doTERRA

 

Verification