Actul constitutiv și statutul Asociația Spanda Yoga

Posted by:

În conformitate cu dispoziţiile Ordonanţei de Guvern nr.26/30.01.2000 cu privire la asociaţii şi fundaţii şi a Regulamentului privind organizarea Registrului asociaţiilor şi fundaţiilor, Registrului federaţiilor şi Registrului naţional al persoanelor juridice fără scop patrimonial aprobat prin ordinul ministrului justiţiei nr.945/B/C/26.04.2000, asa cum acestea au fost modificate până în prezent, de comun acord, HOTĂRÂM înfiinţarea unei ASOCIAŢII, ce are la bază acest act constitutiv şi statutul de funcţionare anexă la prezentul, în următoarele condiţii:

Denumirea asociaţiei este ASOCIAȚIA SPANDA YOGA.

Această denumire se va ...

Citește mai departe →
0

Prezentarea HOME ESSENTIALS KIT – Pachetul pentru o familie Sănătoasă

Posted by:

Compania doTERRA propune celor care vor sa isi creeze un cont pe site-ul companiei (si sa beneficieze de preturi cu discount-uri între de 25-55%) mai multe kit-uri de inregistrare in sistem. Dintre toate aceste kit-uri, noi consideram ca cel mai interesant, complet si generos este HOME ESSENTIALS KIT (cod 60207351). Acest kit contine tot ceea ce are nevoie o familie pentru a mentine starea de sanatate si pentru vindecare (in cazul in care apare boala).

In imaginile de mai jos ...

Citește mai departe →
0

Blend-ul impotriva insectelor si capuselor TERRASHIELD – de la doTERRA

Posted by:

TerraShield® Spray Outdoor Blend

Cu totii iubim sa iesim in natura, insa multi dintre noi sunt deranjati de insectele care ne asalteaza permanent si ne provoaca o stare de disconfort. doTERRA ofera o solutie naturala impotriva insectelor (le tine la distanta) si capuselor – blend-ul TerraShield.

 

Descriere

Când vine vorba de protecția în aer liber, nici o apărare nu este mai bună decât ofertele Mamei Natura. Printre acestea se numără uleiurile esențiale care asigură o ...

Citește mai departe →
0

Promoția lunii IUNIE 2019 – de la doTERRA

Posted by:

Sistematic, doTERRA ne răsfață cu tot felul de promoții interesante.

Dacă intenționezi să te înregistrezi (să-ți creezi un cont pe site-ul doTERRA și să beneficiezi de discount-uri între 35-55%) în doTERRA, acum este un moment foarte bun.

 

PROMOȚIA LUNII IUNIE 2019 – PROMOTIE DE 200 PV

 

Primesti GRATUIT 3 uleiuri (blend-ul Balance – 15 ml, blend-ul Aromatouch – 15 ml, blend-ul PastTence touch – 10 ml – toate insumate costand peste ...

Citește mai departe →
0

Blend-ul pentru femei CLARY CALM – de la doTERRA

Posted by:

Unul dintre amestecurile doTERRA din gama destinata femeilor, creat (si) cu scopul de a echilibra nivelele de estrogen, dar nu numai, este CLARY CALM. Unul dintre cele mai cunoscute si des recomandate efecte ale blendului este acela ca linisteste durerile menstruale (daca este folosit pe perioada menstruatiei) si ca le previne (daca este folosit in zilele premergatoare menstruatiei). Dar actiunea Clary Calm este mult mai ampla de atat, are beneficii atat hormonale, cat si emotionale, in toate perioadele ...

Citește mai departe →
0

Blend-ul pentru Imunitate, ON GUARD – de la doTERRA

Posted by:

On Guard este creat pentru a susține sănătatea funcției imune și pentru a proteja de pericolele mediului. Oferă o alternativă parfumată, naturală și eficientă pentru a-ți menține casa și familia sănătoasă.

 

Este un ulei util în: 

 • Abcess (oral),
 • Aer Poluat, Antiviral,
 • Antibacterial,
 • Antimicotic,
 • Candida,
 • Oboseală Cronică,
 • Purificator,
 • Infecția vezicei urinare,
 • Răceli,
 • Dureri musculare cauzate de viroze,
 • Tuse, Viroze,
 • Infecție gingivală,
 • Halena ...
Citește mai departe →
0
Page 1 of 5 12345