REALITATEA HOLOGRAFICA SI MINTEA

Ce este Realitatea holografică și cum este ea creată? Cum este structurată Realitatea? Ce este Mintea și cum funcționează ea? Care este rolul Subconștientului în crearea Realității? Cum funcționează Creierul și dacă putem avea încredere în modul în care el procesează percepțiile noastre? Există Liber arbitru?

ESTE REALITATEA O ILUZIE?
”Realitatea este doar o iluzie, însă una foarte persistentă.” – Albert Einstein

„Ca un om care şi-a dedicat întreaga viaţă ştiinţei celei mai exacte – studiul materiei – vă pot spune, ca rezultat al cercetărilor mele în legătură cu atomii, doar atât: nu există materie ca atare. Tot ceea ce numim materie îşi are originea şi există doar în virtutea unei forţe care face să vibreze particulele unui atom şi care menţine integritatea acestui minuscul sistem solar al atomului… Suntem obligaţi să presupunem că în spatele acestei forţe există o minte conştientă şi inteligentă. Această minte este matricea întregii materii.” – Declaraţia lui Max Planck, la decernarea premului Nobel pentru studiile sale asupra atomului

Ce este Realitatea holografică și cum este ea creată? Cum este structurată Realitatea? Ce este Mintea și cum funcționează ea? Care este rolul Subconștientului în crearea Realității? Cum funcționează Creierul și dacă putem avea încredere în modul în care el procesează percepțiile noastre? Există Liber arbitru?

Acest curs își propune să răspundă la aceste întrebări și la multe altele, nu într-un mod direct și simplist, ci oferindu-vă o perspectivă nouă (o schimbare de paradigme), total diferită de tot ceea ce v-ați închipuit până acum, o perspectivă bulversantă pentru unii. Ați fost învățați că lucrurile sunt/funcționează într-un anumit fel, dar ați fost învățați greșit.

În urmă cu ceva vreme oamenii credeau că Pământul este plat. Când apărut teoria conform căreia Pământul este rotund mulți au fost sceptici, iar alții au fost bulversați. A trebuit să treacă foarte mulți ani până când oamenii au reușit să accepte ”noua Realitate”.

Acest modul de curs al Spanda Project reprezintă o incursiune spiritual-științifică în Realitatea Holografică și prezintă modul în care este structurată Realitatea și modul în care funcționează Creierul și Mintea atunci când creează Realitatea holografică 3D interactivă.

În cadrul acestui modul se prezintă două modele fundamentale, perfect compatibile, care descriu modul în care se crează Realitatea holografică:
– cel științific – promovat de Fizica Cuantică și
– cel spiritual – promovat de tradiția spirituală Șivaismul din Kașmir (din punctul meu de vedere, cea mai elevată școală spirituală cu care eu m-am intersectat, până în acest moment).

Se prezintă modul în care este structurată Realitatea: planurile fundamentale ale Creației, ”materia / cărămizile” din care este construit Universul pe diferitele lui planuri etc.

Se realizează experimente practice inedite, în care participanții la curs pot trăi, prin experiență directă, ceea ce Conștiința experimentează pe diferitele planuri ale manifestării.

Deasemenea, în cadrul acestui modul se vorbește despre modul în care funcționează Creierul și Mintea noastră și se vor evidenția modurile în care ele ne păcălesc, mai tot timpul, și ne fac să percepem Realitatea într-un mod convenabil, dar nu fidel.

Ceea ce ne spun tradițiile spirituale autentice de mii de ani și ceea ce ne spune Fizica Cuantică, în ultimii ani, este că ceea ce noi acum numim Realitate este ceva complet diferit de ceea ce este Realitatea cu adevărat. Ceea ce noi numim Realitate este doar rezultatul prelucrării de către Creier și Minte a percepților primite prin intermediul organelor de simț. Se pare că Realitatea oferită de creierul nostru nu are aproape nimic de-a face cu Realitatea ”obiectivă”. Tocmai de aceea tradițiile spirituale orientale spun, de mii de ani, că Realitatea este o iluzie (Maya)…

PRINCIPALELE LUCRURI CARE VOR FI PREZENTATE ÎN CADRUL CURSULUI
♦ Materialism versus Spiritualitate (Evoluționism versus Creaționism)
♦ Design-ul Inteligent
♦ Modul în care este structurată Realitatea holografică și modul în care funcționează Creierul și Mintea atunci când crează Realitatea holografică 3D interactivă
♦ MODELUL SPIRITUAL – Modelul scolii spirituale ”Șivaismul din Kașmir” legat de manifestarea Realității
♦ MODELUL ȘTIINȚIFIC – Modelul Fizicii Cuantice legat de manifestarea Realității
♦ ”Cărămizile” fundamentale ale Realității
♦ Vizionarea unor experimente (absolut extraordinare !) care pun în evidență modul în care funcționează mintea (și în special Subconștientul)
♦ Prezentarea detaliată a celor 7 chakra-e (centri energetici de forță) – conexe cu cele 7 planuri fundamentalșe ale Realității
♦ Exemplificarea (prin trăire directă) experienței la nivelul celor 7 chakra-e
♦ și multe altele

VIZIONEAZĂ FILMUL DE MAI JOS !!!

CE PRIMEȘTI LA ACEST CURS
– 10 ore de curs – structurate pe durata a 2 zile (mai sus poți să vezi programul)
– Slide-urile utilizate (în format pdf)
– SUPORT DE CURS TIPĂRIT
– 7 filme documentare (cu subtitrare în limba română) având ca subiect modul de creare a Realității
– acces gratuit la resursele spandaproject.ro și la unele evenimente live sau online
– Timp de 7 săptămâni, după curs, vei primi exerciții săptămânale și astfel vei putea fixa informația primită la curs și vei putea să experimentezi/realizezi tehnicile învățate în cadrul cursului și să te convingi că ele chiar funcționează cu eficiență… dacă le utilizezi.
– și multe altele

PROGRAMUL EVENIMENTULUI:
Modulul 1 de curs se desfăsoară pe parcursul a 2 zile (Sâmbătă și Duminică) și are în total 10 ore.