Cursul REPROGRAMAREA SUBCONȘTIENTULUI

Cum să devii Creatorul Conștient al Realității (utilizând Puterea Creatoare Infinită a Subconștientului Tău

Cu siguranță, de-a lungul vieții tale, ai remarcat că există domenii ale vieții în care ai obținut Succesul foarte ușor, fără efort, iar în altele, deși ai muncit enorm, ori n-ai obținut deloc rezultate ori rezultatele au fost nesemnificative. Te-ai întrebat care este cauza pentru care lucrurile se petrec astfel? Ce poți face pentru ca pe toate domeniile vieții să poți obține Succesul la cel mai înalt nivel?

Îți propun să participi la un curs de un weekend (“Cum să devii Creatorul Conștient al Realității (utilizând Puterea Creatoare Infinită a Subconștientului Tău)”, ) în care vei afla răspunsuri la aceste întrebări și la multe altele și vei învăța cum să-ți reprogramezi Subconștientul, în așa fel încât el să te susțină în toate domeniile vieții tale !

PROGRAMUL EVENIMENTULUI:
Cursul se desfăsoară pe parcursul a 2 zile (Sâmbătă și Duminică) și are în total 10 ore.

Noi trăim simultan în două lumi: o lume interioară (a gândurilor și reacțiilor) și o lume exterioară (a circumstanțelor și situațiilor). Aceste două lumi se influențează reciproc. Din păcate, peste 97% dintre oameni experimentează, mai tot timpul, doar influența lumii exterioare asupra lumii interioare (dacă ai fost concediat esti suparat, daca esti promovat esti fericit, daca te-a parasit iubitul/iubita esti trist[a] etc.) – sunt intr-o permananta reactie la ceea ce se petrece in lumea exterioara si nu inteleg un adevar esential: lumea exterioară este rezultatul a ceea ce se petrece în lumea noastră interioară. Lumea noastră interioară este tiparul/matricea după care se va crea lumea exterioară. Atâta timp, cât noi nu înțelegem acest adevăr, suntem total lipsiți de Putere și suntem niște victime ale circumstanțelor, ale situațiilor care se petrec în lumea exterioară și a căror cauză nu suntem noi (altfel spus, dacă nu îți creezi tu viața/Realitatea pe care ți-o dorești, viața/Realitatea ta va fi creată de alții, de circumstanțele exterioare, de mass-media, de părinți, de prieteni etc.). Puterea noastră se trezește/manifestă atunci când conștientizăm că nu suntem limitați la lumea exterioară, că putem alege (în lumea interioară) să gândim orice gând, să trăim orice emoție sau sentiment dorim și astfel, putem semăna/cultiva/hrăni în Subconștientul nostru, orice fel de convingere, credință, obicei etc.

Acest modul de curs îți propune să începi să te focalizezi preponderent pe lumea interioară (care este cauza a ceea ce apare ca Realitate în lumea exterioară) și dorește să te ajute / să te învețe să conștientizezi și să poți utiliza cu succes Puterea Creatoare Infinită a Subconștientului, care există în fiecare dintre noi. Aici, la nivelul Subconștientului, unde permanent rulează niște programe automate (convingeri, credințe, obiceiuri etc.), care ne susțin sau nu, se găsește cauza a tot ceea ce ni se petrece. Programele subconștiente, prin rezonanțele continue pe care le generează (24 de ore/zi, 7 zile /săptămână), sunt cele care determină tiparul după care se va crea Realitatea în care trăim. Ceea ce a pătruns în Subconștient nu mai poate fi șters, dar dacă nu ne convine Realitatea în care trăim acum, avem posibilitatea de a reprograma Subconștientul, în așa fel încât el să ne susțină în realizarea obiectivelor noastre, în crearea Realității pe care o dorim.

Subconștientul este duhul lămpii sau peștișorul de aur, care ne poate îndeplini nu doar 3 dorințe ci oricâte dorințe, cu condiția să știm să formulăm într-un mod corect aceste dorințe. Subconștientul are nevoie să primească permanent comenzi, iar dacă nu le primește de la noi le va primi din mediul exterior: de la părinții noștri, de la prieteni, de la mass-media etc.

Întotdeauna, când acționăm cu consecvență, într-o anumită direcție și nu reușim să obținem rezultatele dorite, înseamnă că în Subconștientul nostru există (cel puțin) un program automat, care crează rezonanțe într-o direcție opusă celei în care dorim să mergem. Dacă nu acționăm în sensul reprogramării Subconștientului, introducând/cultivând programe noi (convingeri, credințe, obiceiuri etc.), care să ne susțină, atunci în permanentă ne vom confrunta cu insuccesul. Acest curs te învață metode practice, extrem de simple, dar extrem de eficiente, cu ajutorul cărora să poți realiza o Reprogramare eficientă/eficace a Subconștientului tău și să obții Succesul.

Fizica Cuantică ne spune că noi suntem, conștient sau inconștient, co-creatori ai Realității, ai Universului. Majoritatea oamenilor sunt co-creatori inconștienți ai Realității. Atunci când suntem niște co-creatori inconștienți există riscul de a crea lucruri pe care nu ni le dorim. Pe parcursul vieții noastre, în special în perioada copilăriei, în Subconștientul nostru au fost introduse tot felul de programe subconștiente (idei, convingeri, credințe etc.), unele care ne susțin iar altele care sunt în opoziție cu ceea ce noi de dorim. De aceea este extrem de important să începem să învățăm modul în care putem crea, într-un mod Conștient, Realitatea pe care ne-o dorim. Avem în noi toate abilitățile necesare, dar cel mai adesea nu suntem conștienți de existența lor sau nu știm cum să le utilizăm. Acest proiect își propune să te învețe “Cum sa devii Creatorul Conștient al Realității”

Link-uri utile:
Despre Spanda Project
Despre Credințe și Convingeri – programele subconștiente
Mărturii celor care au participat la modulul 1 al cursului
Despre conferențiar (Dan Oros)

PRINCIPALELE LUCRURI CARE SUNT PREZENTATE ÎN CADRUL CURSULUI
♦ Mintea Conștientă și Mintea Subconștientă
♦ Triada Creatoare – A FI, A FACE, A AVEA
♦ Filtrul conștient (factorul critic / ”păzitorul porții”)
♦ Mesajele subliminale
♦ Liberul arbitru
♦ Karma și Subconștientul
♦ Gândurile și puterea lor creatoare
♦ Gândurile și sănătatea
♦ Dezvoltarea obiceiurilor succesului
♦ Imaginea de sine
♦ Credințele și Convingerile – programe subconștiente ce reprezință proiectul realității
♦ Câmpul morfogenetic (morfic)
♦ Stabilirea țelurilor
♦ Epigenetica și Subconștientul
♦ Rolul Subconțientului în crearea Realității
♦ Tehnici de reprogramare a subconștientului
♦ Pe parcursul cursului, vor fi prezentate niște experimente extraordinare, care pun în evidență modul în care Subconștientul ne influențează viața și deciziile (liberul arbitru).
♦ și multe altele

Ce primești la acest curs:
– 12 ore de curs – structurate pe durata a 2 zile (mai jos poți să vezi programul)
– acces la alte seminarii online gratuite
– suport de curs (pdf) cu slide-urile utilizate
– SUPORT DE CURS (pdf – 70 de pagini A4)
– acces gratuit la resursele spandaproject.ro și la unele evenimente live sau online
– Timp de 4 săptămâni, după curs, vei primi exerciții săptămânale și astfel vei putea fixa informația primită la curs și vei putea să experimentezi/realizezi tehnicile învățate în cadrul cursului și să te convingi că ele chiar funcționează cu eficiență… dacă le utilizezi.
– și multe altele