Blend-ul impotriva insectelor si capuselor TERRASHIELD – de la doTERRA

Posted by:

TerraShield® Spray Outdoor Blend

Cu totii iubim sa iesim in natura, insa multi dintre noi sunt deranjati de insectele care ne asalteaza permanent si ne provoaca o stare de disconfort. doTERRA ofera o solutie naturala impotriva insectelor (le tine la distanta) si capuselor – blend-ul TerraShield.

 

Descriere

Când vine vorba de protecția în aer liber, nici o apărare nu este mai bună decât ofertele Mamei Natura. Printre acestea se numără uleiurile esențiale care asigură o barieră de vapori pentru plante, protejându-le împotriva potențialelor amenințări în mediul lor. TerraShield Outdoor Blend conține uleiuri esențiale puternice și alte uleiuri de plante cunoscute pentru a asigura protecție în aer liber într-un mod natural și sigur. Această formulă recent actualizată conține un amestec selectat de uleiuri esențiale, inclusiv Ylang Ylang, Cedarwood, Catnip, Lemon Eucalyptus, Litsea, Arborvitae, Nootka și Vanilla Bean Absolute – toate acestea avand compuși chimici specifici cunoscuți pentru a proteja împotriva amenintarilor mediului. Adaosul de ulei Tamanu oferă sprijin suplimentar, iar prin intermediul Co-Impact Sourcing® al companiei dōTERRA, recoltarea uleiului Tamanu are efecte pozitive asupra mijloacelor de trai din Madagascar. Disponibil acum atât în sticlă de 15 ml, cât și în pulverizator nou de 30 ml, TerraShield Outdoor Blend este o formulă puternică și sigură, care poate fi utilizată de fiecare membru al familiei, în aer liber și în întreaga casă.

 

Utilizări

•    Aplicați TerraShield pe picioare, brațe și gât înainte de a merge în aer liber sau difuzați pe terasă.
•    Luați TerraShield in excursii la camping sau la evenimente în aer liber.
•    Pulverizati TerraShield în jurul ușii, tocurilor ferestrelor și cortului.

 

Imagine similară

 

Instrucțiuni de utilizare

•    Difuzie: Utilizați trei până la patru picături în difuzorul dorit.
•    Utilizare locală: Aplicați în zonele dorite înainte de activitățile în aer liber. Reaplicați la fiecare câteva ore după nevoie.

 

Măsuri de precauție
Sensibilitate cutanată posibilă. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Dacă sunteți gravidă, alăptați sau sunteti sub ingrijire medicala, consultați-vă medicul. Evitați contactul cu ochii, urechile interioare și zonele sensibile.

 

Beneficii primare
•    Acționează ca un agent eficace, natural respingător.
•    Poate fi folosit în siguranță de toată lumea din familie.

 

Ingrediente
Ulei de cocos fracționat, floare Ylang Ylang, semințe Tamanu, lemn Nootka, lemn de cedru, plantă de catinip, frunză de eucalipt de lămâie, fructul de lămâie, fasole de vanilie absolută, lemn de Arborvitae

 

Descriere aromatică
Ierbos, picant, floral

0

About the Author:

  Din aceeași categorie
  • No related posts found.