Uleiul esential de OREGANO este cel mai bun antiseptic natural

Posted by:

In cartea lor, Beyond Antibiotics: Healthier Options for Families/Dincolo de antibiotice: optiuni mai sanatoase pentru familii, Michael A. Schmidt, Lendon H. Smith si Keith W. Sehnert explica faptul ca uleiurile esentiale de plante poseda proprietati antimicrobiene unice, care lupta si elimina in mod natural bacteriile, virusii si fungii vatamatori.

Iar indeosebi uleiul esential de oregano, este o alegere de top pentru a ramane sanatos in timpul unei crize, si este, fara indoiala, cel mai potent si eficient antimicrobian din familia uleiurilor esentiale.

Majoritatea oamenilor, daca ar fi intrebati cu ce si-ar umple sacosele pentru perioade de criza, ar include probabil medicamente de baza precum analgezicele sau chiar antibioticele. Dar uleiul esential de oregano, care poate fi pastrat pe termen lung fara probleme, are un pas inainte fata de antibioticele traditionale, intrucat loveste microbii acolo unde conteaza cu adevarat, blocand abilitatea acestora de a respira.

Antibioticele, pe de alta parte, sunt proiectate sa impiedice ciclul normal de viata sau metabolismul bacteriilor, ceea ce lasa loc acestora ca sa dezvolte mutatii si rezistenta.

“Unul dintre avantajele pe care uleiurile esentiale [precum uleiul de oregano] le au fata de antibiotice, este ca bacteriile nu dezvolta rezistenta la uleiurile esentiale”, se explica in cartea “Dincolo de antibiotice: optiuni mai sanatoase pentru familii”. “Inca un avantaj al uleiurilor esentiale este ca unele de fapt stimuleaza functia imunitara a organismului.”

 

Uleiul esential de oregano, de 26 de ori mai puternic si mai eficient decat antisepticele precum fenolul

Poreclit “Rolls Royce-ul antisepticelor naturale” de catre dr. Cass Ingram, unul dintre expertii de seama pe acest subiect, uleiul esential de oregano nu este doar unul dintre cei mai eficienti agenti antimicrobieni existenti – este si unul dintre cei mai siguri, neproducand nici un efect secundar negativ si vizand doar patogenii daunatori, si in acelasi timp lasand neatinse microorganismele binefacatoare.

Testele au mai aratat ca uleiul esential de oregano intrece antisepticele conventionale, precum fenolul, care este utilizat in mod obisnuit in produsele antimicrobiene comerciale cum ar fi Lysol, Pinesol si Cloraseptic, cu un factor de 26 la unu.

Asta inseamna ca uleiul esential de oregano este de 26 de ori mai eficient in vizarea si distrugerea patogenilor daunatori chiar si decat cele mai puternice produse conventionale utilizate pentru a trata si steriliza lucruri precum echipamentele spitalicesti.

 

Uleiul esential de oregano este deosebit de eficient impotriva levurilor si a bolilor cauzate de radicalii liberi

In ce priveste uzul sau intern, uleiul esential de oregano este „cel mai bun dintre cei mai buni”, potrivit doctorului francez Belaiche, care in 1977 a publicat indexul oficial al oregano-ului, care utilizeaza uleiul esential de oregano ca baza de referinta atunci cand compara actiunea bactericida a altor substante. Cu alte cuvinte, uleiul esential de oregano este atat de eficient, incat un doctor renumit si cercetarile lui  l-au stabilit ca standard de comparatie acum mai mult de 30 de ani in urma.

“Uleiul esential de oregano mi-a furnizat intotdeauna rezultate uimitoare in tratarea bolilor infectioase” scrie Bee Wilder pentru Healing Naturally by Bee/Vindecarea naturala prin intermediul albinelor. “Pe langa actiunea bactericida a uleiului de oregano, el mai si previne spasmele, convulsiile si tulburarile nervoase.”

Acelasi lucru este adevarat si pentru candida, pe care antibioticele standard nu o pot nici macar trata. Substanta activa despre care se crede ca ar fi principalul constituent din uleiul de oregano, carvacrolul, este deosebit de eficient in curatirea tractului urinar si a vezicii, nu dorar de bacteriile invadatoare, ci si de invadatorii de genul fungilor si levurilor.

Uleiul de oregano mai ajuta la protejarea tesuturilor corpului impotriva inflamatiilor, prin eliminarea radicalilor liberi care le cauzeaza, astfel ajutand la protejarea corpului impotriva bolilor care il slabesc.

Atentie, nu toate uleiurile esentiale sunt la fel. Trebuie folosite nunai uleiuri naturale terapeutice. Nu veti gasi astfel de uleiuri la preturi mici deoarece este nevoie de foarte multe plante pentru a extrage din ele uleiurile volatile esentiale.

 

Ne poti contacta si telefonic: 

0740 175 185 – Simona

Contacteaza-ne daca esti interesat[a] de Uleiurile Esentiale și/sau de Oportunitatea doTERRA

 

Verification

0

About the Author:

  Din aceeași categorie
  • No related posts found.